Novo
  • Rezultati – Oblikovanje lijekova – 17.09.2016. godine

  • Doc.dr Slobodan Nićin – izmjena termina ispita

  • Promjena termina ispita – Farmakologija sa toksikologijom, Oblikovanje lijekova, Farmakognozija i Prirodna ljekovita sredstva

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Centar za informisanje i priznavanje dokumenata iz oblasti visokog obrazovanja BiH (CIP), zbog nezakonitog rada Odjeljenja za obrazovanje Vlade Brčko distrikta, bio je primoran da izmijeni način sastavljanja liste licenciranih visokoškolskih ustanova u Bosni i Hercegovini. Pošto je CIP uvidio da Odjeljenje šalje neistinite podatke u vezi dozvole za rad Evropskog univerziteta i drugih visokoškolskih ustanova u Brčko distriktu, bio je prinuđen da na svojoj web-stran..

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Povodom prijave Evropskog univerziteta da će dana 30.09.2016. godine organizovati javni skup, kojem bi prisustvovalo oko 4.500 lica – studenata, njihovih roditelja, rodbine, prijatelja, kao i zaposlenih na Univerzitetu, a na kome bi se izrazilo nezadovoljstvo zbog nezakonitog postupanja Odjeljenja za obrazovanje Vlade Brčko distrikta prema ovom Univerzitetu, Policija Brčko distrikta je aktom broj 14.05-04-59532/16 od 14.09.2016. godine obavijestila Univerzitet da ne može podržati na&s..

UPIS

Dokumentacija potrebna za upis

Svjedočanstava srednje škole
Diploma srednje škole
Rodni list
Uvjerenje o državljanstvu
Kopija lične karte i 2 fotografije
Upisni formulari

Preuzmi

Časopis Evropska revija

Evropski univerzitet pokrenuo je naučni časopis pod naslovom Evropska revija, kako bi se istraživači iz raznih naučnih oblasti uključili u naučni život i razmenu naučnih znanja, ali i da bi se studentima omogućilo da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz sveta nauke.

Izdanja

TRENERSKA ŠKOLA

Stručno osposobljavanje je poseban vid edukacije kadrova u sportu. Ne pripada sistemu redovnog formalnog obrazovanja,ali omogućava sticanje legitimnih dokumenata (certifikata) kojima se ostvaruje pravo na obavljanje velikog broja sportskih zanimanja.

Info

Partneri